sør varanger avis no

Sør-Varanger Avis har fått ny eier Vår ambisjon er å gi befolkningen i Sør-Varanger en avis med enda bedre innhold og annonsørene en enda bedre markedsplass sier konserndirektør Pål Eskås i Amedia. Kirkenes Airport Høybuktmoen is the main airport located 10 km from Kirkenes.


Http Mm Dimu No Image 027ek5qce Dimension 800x800

Remi Presttun Romerikes BladAmedia.

. Vi mener det er riktig for avisas videre utvikling og behov at den nå blir en del av en større medievirksomhet. Sør-Varanger Avis ble startet opp i 1949. Det er blitt kraftløse samfunn i Finnmark som hverken har kapital eller.

Svano Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det. December 3 at 615 AM. 6 546 liker dette 595 snakker om dette.

Som kanskje mange allerede har fått med seg så innføres det for sesongen 20212022 en løypeavgift for ferdsel i det kommunale scooterløypenettet i Sør-Varanger kommune. Det er vår vurdering at Amedia vil bli en god eier for Sør-Varanger Avis sier styreleder Odd Reidar Øie i Sør-Varanger Avis. Den var et patriotisk talerør for Kirkenes og omegn.

Fredag ga statsforvalteren fellingstillatelse på en ulv i Pasvik. Amedia overtar Sør-Varanger Avis. Avisen kommer ut hver tirsdag torsdag og fredag og har et registrert opplag på 2500 eksemplarer.

Vi mener det er riktig for avisens videre utvikling og behov at den nå blir en del av en større medievirksomhet. For å se løyper i kartverket må det zoomes minimum inntil 5km i utsnittet. 5 hours agoSandø vet hva han går til i rollen som redaktør.

Dette blir spennende sier Gunnar Sætra ansvarlig redaktør og daglig leder i Sør-Varanger Avis. Trykkeriet til Sør-Varanger Avis inngår i Amedias overtakelse av selskapet. Det har vært spesielt gøy å få være med å bygge opp Kirkenes By.

Sør-Varanger Avis ble etablert i 1949 og har et registrert opplag på 2500 eksemplarer. Men som mye av Finnmark er Sør-Varanger litt utarmet. Styreleder Odd Reidar Øie sier salget er riktig for avisas videre utvikling.

I tillegg har han ledet Finnmarkens satsing på Kirkenes By. Folketallet i Sør-Varanger ble redusert med 48 personer siste kvartal. Fellingstillatelsen er gitt til reinbeitedistriktet.

Trykkeriet til Sør-Varanger Avis inngår i Amedias overtakelse av selskapet. Gruveindustrien har stanset opp akkurat som ilandføring av tilstrekkelige fiskeressurser til kysten har stanset opp. Sør-Varanger Avis ble etablert i 1949 og har et godt fotfeste i Sør-Varanger kommune med kommunesenteret Kirkenes.

Jeg har lært masse av det og tar med meg det videre sier han. Han har tidligere vært redaktør i Sør-Varanger Avis. Trykkeriet til Sør-Varanger Avis inngår i Amedias overtakelse av selskapet.

6 540 liker dette 727 snakker om dette. Sør-Varanger Avis har arbeidsplasser som Finnmark trenger det er inntekt og det er aktivitet. Sør-Varanger Avis Kirkenes Norway.

909 90 700 eller redaksjonsvano Nettside og e-avis. Ságat - Samisk avis AS arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Amedia blir majoritetseier i Sør-Varanger Avis i Kirkenes og overtar 51 prosent av aksjene.

909 90 700 eller redaksjonsvano Nettside og e-avis. 48 færre innbyggere i Sør-Varanger. 6547 likes 559 talking about this.

Det var Sør-Varanger Avis som først omtalte saka. Sør-Varanger is a municipality in Finnmark County and is the only place in Norway that has a land border with Russia Storskog is the only legal border crossing station. Trykkeriet til Sør-Varanger Avis inngår i Amedias overtakelse av selskapet.

Located west of the NorwayRussia border Sør-Varanger is the only Norwegian municipality that shares a land border with Russia with the only legal border crossing at Storskog. Da Norge skulle utvikle en norsk identitet etter 1814 ble kysten sett på som noe uforutsigbart og omskiftelig. Det er vår vurdering at Amedia vil bli en god eier for Sør-Varanger Avis sier styreleder Odd Reidar Øie i Sør-Varanger Avis.

909 90 700 eller redaksjonsvano Nettside og e-avis. Informasjonsskriv betalingsløsning og kartverk er nå klart på wwwscooterlisensno. Ludvigsen seier det er rundt sju kontoar som er meldt alle med profilbilde av kommunevåpenet og nesten like namn.

Han legger ikke skjul på at Sør-Varanger Avis de siste årene har hatt en anstrengt økonomi. Ságat - Samisk avis AS har ikke ansvar for. Sør-Varanger Avis Kirkenes Norway.

Sør-Varanger is the 112th most populous. With approximately 10 thousand inhabitants Kirkenes Town is the administrative centre. Sør-Varanger Avis Kirkenes Norway.

Her et bilde fra Kirkenes der det kommer stadig flere boliger for salg fra folk som flytter. Ytterligere to drepte dyr ble funnet fredag men er så langt ikke dokumentert at var tatt av ulv. The 3972-square-kilometre 1534 sq mi municipality is the 6th largest by area out of the 422 municipalities in Norway.

Samfunnene langs kysten lot. Vi har gode forutsetninger til å utvikle Sør-Varanger Avis videre sammen med de ansattes erfaringer og lokalkunnskap kombinert med Amedias kompetanse og gode. Det skjedde etter at det ble dokumentert at tre reinsdyr var drept av ulv.


Pin Pa Krigen I Norge 1940 1945 Ww2 Norway


Bugoynes Bygda Som Ikke Ble Brent

0 Response to "sør varanger avis no"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel